vacum1.jpg

Vakuový džbán 1L + pumpa

Uchovejte svou ovocnou a zeleninovou šťávu delší dobu čerstvou. Vezměte si svou čerstvou šťávu do zaměstnání nebo na výlet.
Výrobce
Status
Záruka
2 roky
Kód
Vakuovýdžbán11245
Hmotnost
0,5 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 30.04.2024

Kdy zboží dostanete?

WEDO POINT ČR + SK v úterý 30.04.2024

WEDO HOME doručení na adresu ČR + SR v úterý 30.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 27.04.2024 2:46 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
399,00 Kč/ks
ks

Popis

Vakuový džbán vyrobený z odolného zdravotně nezávadného transparetního plastu. 

 

Výhody skladování pod vakuem

Vhodného prostředí pro skladování potravin tak, abyste co nejvíce prodloužili jejich čerstvost, 

dosáhnete díky skladování pod vakuem. Naproti tomu, skladováním v lednici či spíži nezabráníte 

kyslíku, aby se nedostal do kontaktu se skladovaným jídlem. Skladování jídla pod vakuem prodlužuje 

trvanlivost syrových i již uvařených jídel, aniž by ztrácely na kvalitě. 

 

Největší výhody skladování pod vakuem:

- Uchovává vitamíny, minerály, živiny a chutě

- Potlačuje množení plísní a bakterií, čímž prodlužuje trvanlivost potravin

- Skladování pod vakuem zabraňuje míchání pachů ve spíži či lednici

 

Objem džbánku je 1 litr. Jeho tvar (27 x 14,5 x 10 cm) je speciálně navržen, aby džbán pasoval do 

dveří lednice. Džbán je ideální pro skladování čerstvě odšťavněného juice, mléka či dalších tekutin. 

Nezbytnou součástí je vakuová pumpa.

- Před prvním použitím džbán důkladně omyjte. Ujistěte se, že je opravdu čistý a suchý. 

- Naplňte džbán tekutinou na maximum, cca 1,5 cm pod okraj.

- Uzavřete nádobu víkem a na ventil umístěný ve středu víka nasaďte vakuovou pumpu. 

- Odstraňte vzduch z nádoby tak, že několikrát stlačíte vakuovou pumpu, dokud neucítíte 

patrný odpor. 

- Abyste džbán otevřeli, stiskněte ventil umístěný ve středu víka. Uslyšíte zasyčení, jak bude 

vzduch unikat ven. 

Pozn. Abyste si byli jisti, že uchovávané potraviny zůstávají čerstvé, musíte jednou za pár dní nádobu 

zkontrolovat. Přesvědčte se sami tak, že pumpujete vzduch, dokud opravdu neucítíte znatelný odpor. 

Vakuum v nádobě nezabrání růstu bakterií. Z tohoto důvodu, netrvanlivé potraviny musí být 

skladovány po zavakuování v lednici. Rozhodně je takto prodloužena trvanlivost netrvanlivých 

potravin. 

 

Čistění a údržba

Džbán důkladně omyjte před každým použitím. Můžete jej mít v ruce čistícím prostředkem či v myčce 

nádobí. Nepoužívejte žádné abrazivní čistící prostředky, mycí houby, drsné látky apod. Při čištění vždy 

zkontrolujte, zda jednotlivé části (lem džbánu, lem víka a ventil) nejsou nijak poničené.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články